Bodrum Gulet Kiralama - Ramses Yachting

EN HUZURLU YOLCULUK

7.04.2020

Yaz ayları yaklaÅŸtığında herkesin içi kıpır kıpır olur, tüm kışın yorgunluÄŸunu atmak için bir an evvel yaz gelsin diye umut eder herkes. Tatil arzusu kamçılar herkesi son bir gayretle çalışıp, sıcak yaz günlerinde Denize, güneÅŸe, keyifli anlara kavuÅŸmanın hayalini kurarlar. En güzel tatil seçeneÄŸi ise; aileniz veya dostlarınızla beraber bir tekne kiralayıp, mavi yolculuÄŸa çıkmaktır. Güzel bir tekne kiralayıp, maviliklere demir almak tertemiz, pırıl pırıl koylara ulaÅŸmanın en kolay yoludur. Tekneye varana kadar sabırsızlığınız doruklara çıkar mas mavi koylara kavuÅŸmak için. Haksız da sayılmazsınız. Tek tek dipte  taÅŸlarını sayacağınız pırıl pırıl koylarda teknenin güvertesinden atlayıp, serin suların ferahlığını yaÅŸamanın mutluluÄŸu paha biçilmezdir. kiraladığınız teknenin güvertesinde Tüm yılın yorgunluÄŸunu bir anda unutursunuz. AkÅŸama kadar defalarca kulaç atıp, keyfini çıkartın bu rüyalar aleminin.
Günümüzde saÄŸlık koÅŸullarının deÄŸiÅŸip, hayatımızın en önemli konusu olmasındaki en büyük etken maalesef hepimizin savaÅŸtığı ve dikkat etmesi gereken COVID-19 adlı virüs . Dünyayı saran ve sarsan bu virüsten maalesef binlerce insan etkilendi. Virüsün tüm dünyada yaÅŸamı ve alışkanlıkları kökten deÄŸiÅŸtirdiÄŸi bu dönemde ; insanların tatil tercihleri de doÄŸal olarak deÄŸiÅŸmek zorunda. Daha izole , daha az kiÅŸinin bulunduÄŸu ve birebir hizmet alacağınız tatil seçeneÄŸinin başında tekne kiralama gelir. Kiraladığınız teknede sizin ve ailenizin dışında sadece size tatiliniz boyunca hizmet verecek olan teknelerin deneyimli personeli bulunacaktır. Ter temiz koylarda gün boyu yüzerken, doÄŸal koylarda yerleÅŸimin olmaması da sizlere yüksek oksijen içeren,  temiz bir hava solumanız açısından da önemlidir.
Tekne kiralayıp, mavi yolculuÄŸa çıktığınızda tatilinizin keyifli olmasının bir baÅŸka sebebi de; teknelerde size ve sevdiklerinize leziz tatlar hazırlayan aÅŸçılarımızın tamamen sizin tercih ettiÄŸiniz menülere göre hizmet sunmasıdır. Tüm yiyecekler gözünüzün önünde, temiz ve hijyenik olarak sizin için hazırlanıp sunulur. Balığın en tazesi,  mezelerin en güzelleriyle birleÅŸip, masanızı donatması mavi yolculuÄŸunuzun keyfine keyif katacaktır.
Ramses Yatçılık Ltd.Åžti konusunda uzman,  deneyimli personelle donatılmış, tamamı ticari ve yasal mevzuata  uygun  olarak hazırlanmış Gulet ve Motoryatları ile Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek, Antalya dan Ege ve Akdenizin en güzel koylarına mavi yolculuklar düzenlemektedir. Önce Misafirlerinin tam memnuniyetini saÄŸlamak adına sizden gerekli kriterleri alıp,  tüm kriterlerinize uygun ve müsait olan tekne seçeneklerini deÄŸerlendirmeniz üzere tarafınıza sunar. Seçenekler arasından en beÄŸendiÄŸiniz alternatifi kiralamaya karar verdiÄŸiniz andan, mavi yolculuÄŸunuzun bitip bir daha ki seneye buluÅŸmak üzere tekneden ayrıldığınız ana kadar sizlere her konuda hizmet  bir veren ÅŸirket olarak siz deÄŸerli konuklarının yıllardır hep yanında yer almıştır.
Sizde maviliklerin en güzeline yelken açıp,  ruhunuzu huzurla doldurmak için harekete geçin . Yıllardır hep söylediÄŸimiz gibi ;  En huzurlu gün batımı
                                                                DilediÄŸiniz yerde …